Shopping Cart
0

Tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov zdravljenja. razvila se je 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske in indijske medicine. Iz severne Indije jo je na Tajsko pripeljal Dr. Shivago Komarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresom. Veščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom.

Energijske linije

Vzdolž telesa poteka 10 nevidnih energijskih senov (energijske linije), po katerih se pretaka či (energija). Na njih se nahajajo akupresurne točke, ki so pomembne za vpogled v stanje energije in uravnovešanje te energije med energijo telesa, uma in duha. So izrednega pomena za naše počutje in energijsko ravnovesje našega telesa.

Kako se izvaja?

Tradicionalna tajska masaža se izvaja na tleh ali na blazini, maser in masiranec sta oblečena v udobna oblačila iz naravnih materialov.

Zakaj je pomembna?

Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da enerija lahko nemoteno kroži po telesu. S tem se uravnava življenska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težav za glavobolom, bolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo, itd.

Kako se razlikuje od ostalih masaž?

Tradicionalna tajska masaža se za razliko od klasične masaže ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov.

Naročite se na termin kar preko spleta!

Opisi masaž

Lanna tajska masaža -Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža

Lanna tajska masaža -Tajska masaža z aromatičnimi olji

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Lanna tajska masaža - Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal

Lanna tajska masaža - Lanna masaža 120 min

Lanna masaža 110 min

Tajska masaža s kokosovim oljem (100% naravno)

Tajska masaža-čokoladne sanje

Tajska masaža anti stress

Pre–natal tajska masaža z naravnimi olji

Naročite se na termin kar preko spleta!

Logotip Lanna tajska masaža

Vse pravice pridržane. © Lime Booking

Izjava o zasebnosti

Piškotki